BURSA OSMANGAZİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020- 2021 Eğitim- Öğretim Yılı Uzaktan Eğitimle Başladı

     2020- 2021 Eğitim- Öğretim Yılı Uzaktan Eğitimle Başladı

Covid-19 salgını nedeniyle 'uzaktan eğitim ile' başladık. Yeni bir eğitim öğretim yılına girmiş bulunmanın sevinci ve kararlılığı içindeyiz. 2019-2020 eğitim öğretim yılının ikinci dönemine ait eksik konu ve kazanımlara yönelik eğitim programı başladı. 18 Eylül'e kadar sürdürülecek uzaktan eğitimde, 2019-2020 eğitim öğretim yılında yüz yüze işlenemeyen ve öğrencilerin bir üst sınıfta hazır bulunuşluk düzeylerini etkileyebilecek öğrenme eksikliklerinin giderilmesine öncelik verilecek. 

 Osmangazi İlçe Milli Eğitim Olarak 249 Eğitim Kurumumuzda 8298 öğretmen, 147.577 öğrencilerimizle, beraber yeni eğitim öğretim yılına güçlü ve kararlı bir başlangıç yapmak istiyoruz.  21 Eylül'de yüz -yüze eğitime aşamalı ve seyreltilmiş şekilde geçilmesi için okullarımızda tüm hazırlık çalışmaları yapılmaktadır.Yeni eğitim öğretim yılının bütün velilerimize, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve idarecilerimize, Osmangazi'mize ve bütün Eğitim Camiasına hayırlı ve başarılı bir yıl olmasını dilerim.

 Değerli Çalışma Arkadaşlarım;

Covid-19 salgını nedeniyle Mart ayından itibaren ara verilen yüz-yüze eğitime uzaktan eğitimlerle devam etmekteyiz. Bu süreçte öğrencilerimize yaptığınız uzaktan eğitim çalışmaları, vefa destek guruplarında yaptığınız çalışmalar ile maske, dezenfektan üretimi yaparak göstermiş olduğunuz üstün gayretlerinizden dolayı teşekkür ederim. Yeni bir döneme başlayan tüm meslektaşlarımın inanıyorum ki kendisi ve yaşadığı toplum için bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen gençler yetiştirecektir. Bu Covid-19 salgın sürecini en kısa zamanda atlatarak 21Eylülde öğrencilerimizle yüz - yüze eğitimde buluşmayı temenni ediyorum. Hepinize hayırlı ve uğurlu olsun.

Değerli Veliler;

  Bizlere emanet ettiğiniz çocuklarımıza sabır ve fedakârlıkla rehberlik etmeye ve onları hayata hazırlamaya devam edeceğiz. Geleceğimizin inşası ve özellikle kendi kendine yetebilen bir ülke olma yolunda tüm inancımızla çalışmaya devam edeceğimizi sizlere ifade etmek isterim. Öğrencilerimiz bugün itibariyle 18 Eylül'e kadar sürecek olan uzaktan eğitim ile derslerine başlıyorlar. Uzaktan eğitim çalışmalarının daha verimli bir şekilde yürütülmesi için çalışıyoruz. Yeni eğitim-öğretim yılını sağlıklı bir şekilde tamamlamak üzere okullarımızda sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarıyla ilgili gerekli tüm hazırlıklarımızı tamamladık.  2020-2021 eğitim ve öğretim yılının herkes için hayırlı olmasını temenni ediyorum.

 Değerli Öğrenciler,

  Siz Covid-19 salgın sürecinde okullarınızdan uzak kaldınız. Bugün itibariyle uzaktan eğitimle derslerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Diliyorum ki bu süreç en kısa sürede sona erecek ve siz sevgili öğrencilerim sabırsızlıkla beklediğiniz okullarınıza döneceksiniz. Öğretmenlerinize ve arkadaşlarınıza kavuşacaksınız. Ülkemizi daha güçlü yarınlara taşıyacak olan geleceğin münevverleri ve bilim insanları olacaksınız. Bu yüzden hem kendinize hem ailenize ve hem de milletimize karşı sorumluluklarınızı bilerek bu inançla çalışmanızı bekliyoruz. Hepinize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum

                                                                                                                                                                                                                                       Gürhan ÇOKGEZER

                                                                                                                                                                                                                              Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü

 

 

 

Doğanbey Mahallesi Haşim İşcan Caddesi No3 16220 OSMANGAZİ / BURSA - Santral 0 224 445 19 02 / 0 224 445 19 03

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.